7 september 3FM Serious Request 2017

Morgen is de Kick-Off van 3FM Serious Request in Apeldoorn. Van 13.00 -14.00 uur is de Kick-Off Basisscholen van 3FM Serious Request 2017 op het Marktplein. Alle basisscholen zijn hiervoor uitgenodigd, later op de dag volgt de Kick-Off Party op het Caterplein. Zoals eerder vermeld op social media steunen ook wij dit onwijs goede initiatief. Wij zijn vereerd dat wij ons eigen nummer ‘Hou me vast’ tijdens de Kick-Off voor de basisscholen mogen opdragen aan 3FM Serious Request 2017. Het nummer sluit mooi aan bij het inzamelingsdoel van dit jaar. Dit is een mooi begin, ook voor de TeenZ, om een start te maken van deze veertiende editie.

Dit jaar wordt er geld ingezameld om kinderen, ouders, gezinnen te herenigen die elkaar zijn kwijtgeraakt  door geweld, ramp of conflict. Wereldwijd zijn momenteel vier miljoen familieleden elkaar kwijtgeraakt.

‘In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis’
Bron: http://seriousrequest.3fm.nl/

De komende tijd gaat het nummer ‘Hou me vast’ op z’n eigen manier een mooie bijdrage leveren voor 3FM Serious Request 2017.