9 september de TeenZ met eigen nummer tijdens de Kick-Off NPO 3FM Serious Request

Van 18 tot 24 december 2017 staat het glazen huis van Serious Request in Apeldoorn. Gisteren stonden de TeenZ tijdens de Kick-Off Basisscholen van NPO 3FM Serious Request op het podium voor dit goede doel. Aangekondigd door Niek Roozen en Britt Scholte mochten de TeenZ hun eigen nummer ‘Hou me vast’ speciaal geschreven voor en opgedragen aan NPO 3FM Serious Request zingen tijdens deze Kick-off. Uiteraard was onze TeenZ vlogster Sterre Koning ook van de partij om leuke beelden te schieten voor de volgers, meer daarover via ons Youtube kanaal.

Het is een prachtig nummer die het doel voor dit jaar perfect omschrijft met tekst die raakt. En voor ons extra bijzonder omdat de TeenZ het nummer voor het eerst mochten laten horen aan het publiek. Het was een stormachtige dag, maar 2500 basisschool leerlingen hebben de regen getrotseerd voor deze Kick-Off en het was fantastisch!

Zoals bekend brengt NPO 3FM Serious Request elk jaar een ander ‘vergeten’ goed doel onder de aandacht wat verbonden is aan het Rode Kruis.

‘’Dit jaar in de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Meer over het doel van dit jaar lees je hier”. Bron: http://www.npo3fm.nl/

Ook The TeenZ Company zal naast het nummer ‘Hou me vast’ zijn financiële bijdrage geven aan NPO 3FM Serious Request. Een belangrijk doel in onze eigen stad waar we ons graag aan willen verbinden. Meer daarover wordt na aanloop van het event bekend gemaakt, nog 100 dagen te gaan!