Over The TeenZ Company

De TeenZ Company is dé nieuwe hitsensatie van Nederland. De groep bestaat uit negen talentvolle tieners, ieder met hun eigen unieke stijl en sound! Samen met de M&M Live Band coveren ze de tofste dancetracks van dit moment in combinatie met hun eigen vette choreografie.

Deze groep is opgericht in 2016 en met hun eerste single ‘Hou me vast’ komen ze in november ’17 uit. The TeenZ Company bestaat uit twee jongens en zeven meiden tussen de 14 – 17 jaar. Negen compleet verschillende, maar super getalenteerde tieners vormen samen deze unieke popgroep.

De grote wens van de groep is natuurlijk nog meer eigen nummers waarmee zij kunnen uitkomen. Hier wordt dan ook momenteel hard aan gewerkt door TeenZ, binnenkort horen jullie hier meer over!

De groep is ontstaan uit de zang- en dansshow Pretty TalkZ. Middels audities zijn deze talenten gescout en is deze nieuwe popgroep gevormd. De focus van The TeenZ Company is verlegd van enkel optredens in het theater naar optredens ook op festivals en podia door het hele land.