Wij steunen NPO 3FM Serious Request

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. De 3FM-dj’s in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio en roepen heel Nederland op om in actie te komen voor deze stille ramp. Ook wij, The TeenZ Company, geeft gehoor aan deze oproep en komen in actie! Op onze actiepagina van Serious Request kan je zien hoe, plaatsen we regelmatig updates en kan je onze financiële stand bijhouden.

Release ‘Hou me vast’
Vanaf 13 november is onze single ‘Hou me vast’ overal te downloaden en te beluisteren. Dit nummer is speciaal geschreven voor NPO 3FM Serious Request en vind je o.a. op Spotify, iTunes en Deezer. Een groot deel van de opbrengsten zijn voor dit fantastische initiatief.

Doel NPO 3FM Serious Request
Het doel van dit jaar is om kinderen en ouders in (stille) rampgebieden weer samen te brengen. Gewapende conflicten veroorzaken veel vermissingen, maar ook natuurrampen zijn steeds vaker de boosdoener. Het Rode Kruis helpt, de vermissingen worden hier aangemeld en geregistreerd. Na de aanmelding wordt alles in werking gesteld om de gezinsleden weer te herenigen, maar dat kost geld. Veel geld! Dus daarom komen ook wij in actie!

De Serious Request Dinnershow
Niet alleen met ons onwijs mooie nummer steunen wij Serious Request. Op 17 december a.s. organiseren wij ook een Dinnershow op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Deze Dinnershow is voor iedereen die zin heeft een avond vol entertainment. Gezinnen, families, zakendiners, bedrijfsuitje, vriendengroepen, iedereen is welkom! Mooie gerechten worden geserveerd en topentertainment van The TeenZ Company onder begeleiding van de M&M Live Band maken het diner compleet!

De avond wordt afgesloten met een afterparty samen met ‘Hit The Juxebox’, zeven crazy entertainers, die voor deze speciale avond deze band vormen. zeven topartiesten die ervoor gaan zorgen dat je deze afterparty niet snel gaat vergeten! De tafels gaan aan de kant, de dansvloer komt tevoorschijn en je kan gaan genieten van de livemuziek waar uiteraard verzoeknummers tot de mogelijkheden behoort.

Voor de Dinnershow begint om 19.00 uur en er zijn er diverse arrangementen. De tickets zijn nu online en deze kunt u hier bestellen!!!

Een groot deel van de opbrengsten van deze twee muzikale acties zijn voor NPO 3FM Serious Request en het fantastische doel wat het Rode Kruis dit jaar onder de aandacht brengt. Het eindbedrag maken we bekend in de week van 18 t/m 14 december op het Marktplein in Apeldoorn.

Lees hier meer over NPO 3FM Serious Request en het doel van dit jaar.