The TeenZ en Tarzan de musical

Oberhausen, 18 maart – Bedrijfsuitje met The TeenZ!!! Sophia Wezer die een hele belangrijke rol heeft gespeeld in het begin van The TeenZ speelt sinds afgelopen september één van de hoofdrollen in de musical Tarzan van Stage Entertainment.

De musical in gebaseerd op de Disneyfilm Tarzan. Er zijn al diverse uitvoeringen geweest van deze musical en nu in Duitsland waarin Sophia de rol van Kala mag spelen. Het was een prachtige voorstelling vol actie waarin het verhaal prachtig is verwoord is een musical vol mooie liedjes en grappige momenten Het is een verhaal over liefde, vriendschap en familie. Een voorstelling die je op het puntje van de stoel zet van het begin tot het eind.

Naast dat we met z’n allen enorm hadden genoten van de voorstelling was het ook heel fijn om Sophia weer te zien. We kregen na de voorstelling backstage een uitleg van Michel Vonk, hij vertelde ons een hoop feitjes en we zijn een hoop wijzer. Sophia nam ons mee achter de coulissen. Hier kregen we een rondleiding in de kleedkamers, meer uitleg over de show en we kregen veel leuke en bijzondere weetjes te horen. De vlog die we hebben gemaakt is binnenkort te zien op ons YouTube Kanaal…heb jij je al geabonneerd. Het is een superleuk kanaal waar we jou compleet meenemen achter de schermen in wat The TeenZ allemaal beleven.