De TeenZ op uitnodiging bij toffe musical premières

Apeldoorn 29 oktober 2017 – De afgelopen twee weken hebben wij een paar hele toffe premières mogen meemaken. We waren uitgenodigd bij verschillende premières, allereerst Tina de Musical, deze was op 22 oktober in het Zaantheater in Zaandam. Deze musical is geschreven ter ere van de 50e verjaardag van Tina. In de TeenZ Mini’s en opgedoft in onze nette kleding waren ook wij erbij. Wij hebben onwijs genoten van deze voorstelling. Het is echt een musical voor het hele gezin, een feestje om erbij te mogen zijn! Als je in de gelegenheid bent dan is het zeker een aanrader om hierheen te gaan.

Vervolgens waren we op 27 oktober uitgenodigd voor de première van de bloedspannende musicaltriller Shock. Het is musical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries waarin o.a. Britt Scholte de hoofdrol speelt. Léon en zijn introducee waren aanwezig bij deze première, deze werd gehouden in theater De Kom in Nieuwegein. Fantastische musical en super spannend!! Tot op het eind zit je op het puntje van je stoel. Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan.

En om het rijtje compleet te maken, afgelopen zondag de première van de musical van het jaar On Your Feet! Een musical gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Emilio en Gloria Estefan. Beide twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf en vooral in elkaar. Gloria en Emilio zijn twee doorzetters die werken vanuit hun hart, uiteindelijk groeide Gloria door tot de Queen of Latin Pop. Een verhaal wat perfect aansluit bij de TeenZ, negen doorzetters die werken vanuit hun hart aan hun passie ‘Dansen en zingen’. Op 29 oktober was de première van deze musical in het Beatrixtheater in Utrecht. Een fantastische première, The Rythm Is Gonna Get You!!

Opgedoft in de dresscode Black Tie vertrokken we vanuit Apeldoorn met de trein richting Utrecht. Hier konden we zo doorlopen het Beatrixtheater in. Overweldigd door alle aandacht, maar hier onwijs van genoten. We vonden het geweldig om bij deze première aanwezig te zijn om te mogen genieten van deze prachtige musical. En voor de passagiers in onze coupe hebben wij een onuitwisbare indruk achtergelaten van The TeenZ Company 😉.

Op onze social media kanalen hebben we leuke foto’s gepost, maar hierbij ook nog een paar leuke kiekjes.