22 september activiteiten tijdens het Tina Festival

Het programma is bekend! Zoals al eerder vermeld wordt het twee toffe dagen waar van alles te doen is in en om de stand. We zullen het tijdschema op de site gaan vermelden. Wij zullen gaan optreden op de Sterrenstage en Glitterstage samen met Ralf Mackenbach. In de stand geven we akoestische optredens weg samen met onze bandleden van de M&M Live Band, staat er een gratis fotobooth om samen met je bessie en de TeenZ te leuk op de foto te gaan, gratis te gekke gave TeenZ tattoo laten plakken door één van de TeenZ en optredens van special guests. Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwe nieuwsbrief en maak dan gelijk kans op een workshop met de TeenZ, een te gave ervaring.

Ook hebben wij op het DIY plein een eigen workshoptent waar wij dans en zang workshops geven door onze eigen Choreografe Cora Ringelberg Cora is docent aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts en maakte o.a. choreografieën voor televisieprogramma’s en musicals zoals So You Think You can Dance, Eurovision Junior Song Contest en Saturday Night fever. Ze is verantwoordelijk voor de choreografie van de TeenZ en bij haar kan je dansworkshops volgen. Leer een stukje choreo uit de show!!

Bij onze coach Laurie Reijs kan je de komende dagen zangworkshops volgen in de workshoptent. Laurie studeerde in 2001 af aan de academie van Lucia Marthas in Amsterdam. Qua dans is ze van alle markten thuis: Ballet, Jazz, Tap, Modern Jazz, en Show/Musical. Tijdens haar studie was ze ook in een aantal voorstellingen te zien zoals ‘Showbizz City’ en ‘De Tijdaffaire’

Twee hele inspirerende workshops die je gevolgd moet hebben als je hart ligt bij zingen en dansen! See you there!