Chubby bunny challenge

Apeldoorn, 2 september Wij hebben een hilarische challenge op ons YouTube kanaal geplaatst. We kunnen niet alleen zingen en dansen, maar we hebben ook humor!

Voor deze challenge zijn de enige benodigdheden: marshmallows en veel enthousiasme! Gelukkig hebben wij daar genoeg van, dus zijn we de chubby bunny challenge aan gegaan. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk marshmallows in je mond moet stoppen om de challenge te winnen. Klinkt makkelijker dan gedaan, maar onder veel druk en de slappe lach kan het nog eens een moeilijke taak worden. We zijn begonnen met 3 koppels om de challenge te beginnen. Steeds als er meer dan 4 marshmallows in de wangetjes gepropt werden bezweek iemand onder de stress.

De uiteindelijke finalisten: Lieke, Leon en Pieter.

Lieke begaf het naar 4 marshmallows, en uiteindelijk draaide het om Leon en Pieter die het vooral heel spannend hebben gemaakt, maar toch hield Leon het niet meer vol waardoor Pieter met maar liefst 8 marshmallows in zijn mond, de challenge had gewonnen!. Pieter kan zichzelf nu tot beste chubby bunny vernoemen!

En wie is bij jou de beste chubby bunny? Bekijk het filmpje en ga de challenge aan!