Kerstsingle

Deze week is The TeenZ, naast het bezoekje aan de ziekenhuizen, ook de studio in gedoken!

Zet je schrap, en maak je downloads vast klaar, want 14 december is het zover!

14 december komt DE kerstsingle van het jaar uit, namelijk die van The TeenZ. In samenwerking met Kirsten Michel en Mark van Tijn brengen The TeenZ hun zesde single uit. Met deze zesde single steunen ze een ontzettend goed doel met kerst!

Dit jaar hebben The TeenZ gekozen om met hun kerstsingle The Gym Foundation in Apeldoorn te steunen. Lees vooral meer over The Gym Foundation op hun website: https://thegymrwanda.com , of bekijk hieronder een korte samenvatting!

Over The Gym Foundation
The Gym Foundation zamelt geld in met sportieve activiteiten. Met het geld wat The Gym Foundation ophaalt, verwezenlijken ze elke maand een sportdroom: een kleine jongen die nog nooit naar een voetbalstadion is geweest omdat zijn ouders dit niet kunnen betalen; iemand met een fysieke beperking die niet kan basketballen omdat de rolstoel niet wordt vergoed door de verzekering; of bijvoorbeeld ouderen die door mobiliteitsproblemen niet meer naar hun sportvereniging kunnen. Ook projecten in Zuid-Afrika, waar sportactiviteiten worden opgezet voor kinderen.
Het werkelijk laten worden van een sportdroom die door een beperking, op welk gebied dan ook, ver weg of onmogelijk lijkt, dat is het doel van The Gym Foundation.