Sinterklaas optredens 2018!

Dit jaar doen wij met Sinterklaas iets extra speciaals! Speciaal voor verschillende kinderziekenhuizen in Nederland komen wij langs om vrolijkheid te verspreiden onder de zieke kinderen!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van Sinterklaas en om dat voor elkaar te krijgen gaan we verschillende kinderafdelingen en kinderziekenhuizen af. Want om te zorgen dat iedereen gelukkig is met Sinterklaas moeten we daar zelf ons steentje aan bijdragen.

Hier bij de TeenZ vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de kinderen. Jullie zijn altijd zo enthousiast als we ergens staan om op te treden. Toen kwamen we er achter dat dus niet iedereen naar onze optredes kan komen wanneer die dat wil, alleen maar omdat ze in het ziekenhuis liggen. Omdat we dit zo vervelend vinden, komen we naar iedereen toe die in het ziekenhuis ligt!

Daarnaast hebben we natuurlijk nog een ontzettend leuke verrassing voor de kinderen voor wie we optreden!

We staan onder andere in de Kinderkliniek in Almere. Moet je dus nog een afspraak maken bij de Kinderkliniek kies dan vooral voor een afspraak op 29 november!